Whydonate biedt de mogelijkheid de Digitale PIN Collectebus te vergendelen op jouw geldinzamelactie, zodat deze tijdens de collecte niet op een andere geldinzamelactie terecht komt.

Vergrendelen
Zoek en selecteer jouw geldinzamelactie.
Klik op het slotje rechtsboven in het scherm.
De geldinzamelactie is nu vergendeld. De terug knop is verdwenen en zelfs als de bus uit en aan wordt gezet, zal jouw geldinzamelactie direct weer zichtbaar worden.

Ontgrendelen
Klik op het slotje rechtsboven in het scherm.
Vul de volgende PIN-code in om de collectebus te ontgrendelen: 2536
Je kunt nu de terug knop weer gebruiken en een andere geldinzamelactie selecteren.