Sommige van onze diensten lijken niet te werken op het moment.

Ons team is aangemeld, en werkt aan het sorteren van de kwestie.

Whydonate verstuurd geautomatiseerde berichten om je op de hoogte te stellen van activiteiten binnen jouw account. Zo ontvang je bijvoorbeeld een email zodra je een donatie of bericht ontvangt. Je kunt dergelijke emails aan- en uitzetten. Je doet dit als volgt:

Email instellingen aanpassen
Login op je Whydonate Account.
Klik op 'Email instellingen'.
Selecteer de emails die je uit wilt zetten en klik op 'Opslaan'.